Compania de divertisment Lionsgate anunță reduceri de 25% pentru achizițiile online cu bitcoin

9 octombrie 2015 bitcoin

Articol scris de Andreea Zanfir

Lionsgate ofera 25% reducere, pentru filme de top și emisiuni TV pentru achizițiile online în Bitcoin pe LionsgateShop.com.
Lionsgate a incheiat un parteneriat cu GoCoin în vederea integrării plăților în Bitcoin în operațiunile de vânzare. Lionsgate va accepta Bitcoin pentru DVD-uri și discuri Blu-ray de la LionsgateShop.com. Lionsgate caută, de asemenea, alte posibilități de a integra Bitcoin și tehnologia blockchain în operațiunile de vânzare.

Mai multe opțiuni pentru consumatori

„Fie că plătesc în dolari, franci sau Bitcoin, oamenii cheltuiesc mai mult decât oricând pentru a viziona conținuturile de pe platforme de distribuție, iar obiectivul nostru este de a le oferi mai multe opțiuni pentru ceea ce aleg să vizioneze, când să vizioneze, cum să vizioneze și cum să plătească pentru aceasta”, a declarat Michael Burns, vicepreședintele Lionsgate. El a adăugat că Bitcoin permite companiei să ofere mai multe opțiuni, mai multă accesibilitate și comoditate pentru clienții săi.

Trecerea companiei Lionsgate la Bitcoin ar putea însemna o trecere la valuta digitală în industria de divertisment. Anunțul Lionsgate introduce Bitcoin si în divertismentul de familie. În industria divertismentului de familie, s-a urmărit explorarea de noi tehnologii pentru a îmbunătăți confortul clientului.

Industria de divertisment dorește mai multa versatilitate

Anul trecut, Amazon.com a achiziționat Twitch Interactive Inc., un popular canal video de pe Internet pentru difuzarea și vizionarea de emisiuni dar și pentru jocuri online, pentru aproximativ 970 de milioane $ în numerar, potrivit The Wall Street Journal. Deși puțin cunoscută pentru altceva decât pentru jocurile online, Twitch, companie fondată în anul 2011, a fost a patra cea mai mare sursă de trafic pe internet din SUA, după Netflix Inc, Google Inc și Apple Inc..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *