Bitcoin Group va face o a treia ofertă publică inițială în noiembrie

10 septembrie 2015 bitcoin

Articol scris de Andreea Zanfir

Bitcoin Group urmează să facă o a treia OPI (ofertă publică inițială) în luna noiembrie, în urma a două ordine de oprire de la Comisia Australiană de Valori Mobiliare și Investiții.

Firma din Melbourne a anunțat prima că va plasa o ofertă publică inițială pe Australian Securities Exchange (ASX) în octombrie anul trecut, cu toate acestea a suferit câteva întârzieri, datorate unei mustrări de la autoritatea de reglementare în februarie și a două ordine de oprire în luna iulie.
Potrivit Sydney Morning Herald, firma a depus un prospect actualizat vinerea trecută, după ce Comisia Australiană de Valori Mobiliare și Investiții a ridicat cea de a treia interdicție. Data de listare este acum stabilită pentru 11 noiembrie.
Sam Lee, Directorul General Executiv al Bitcoin Group, a declarat publicației că în măsura în care oferta sa publică inițială va reprezenta un precedent, revizuirile vor fi necesare pentru ca investitorii să fie foarte bine informați, adăugând:
„Rolul Comisiei Australiene de Valori Mobiliare și Investiții de a proteja investitorii din Australia înseamnă că ei trebuie să înțeleagă modelul nostru unic de afaceri. Apreciem răbdarea pe care CAVMI a dovedit-o pentru a înțelege ceea ce facem, și le mulțumim pentru cooperarea lor în a ne ajuta să asigurăm publicul de faptul că prospectul nostru reflectă cu exactitate oportunitățile actuale și viitoare ale Bitcoin grup.”
Deși mai sunt și alte firme Bitcoin, inclusiv Digital BTC și Bitcoin Shop, care au acțiuni public-tranzacționate, Bitcoin Group se menține prima companie de valută digitală care lansează o OPI, deoarece a reușit să evite așa-numitele „backdoor listings”.
Situat în Melbourne, Bitcoin Group declară că intenționează să emită 100 milioane de acțiuni noi la 20 ¢ fiecare. Aproximativ 90% din fondurile companiei vor fi direcționate spre cumpărarea de energie CPU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *