Despre noi

Am început povestea în 2014, atunci când frații Constantin Rotariu și George Rotariu și-au unit pasiunea pentru criptomonede cu specializările în IT și finanțe ale acestora, dând naștere primului și celui mai mare exchange crypto de pe piața românească. 

Din 2014 și până în prezent au avut loc foarte multe schimbări și ne-am îmbunătățit constant pentru a putea oferi pasionaților de criptomonede cele mai bune servicii și pentru a le da acestora oportunitatea de a tranzacționa pe platforme sigure și de încredere. Până în prezent am căpătat tot mai multă experiență și am ajuns în fiecare zi mai aproape de obiectivul principal: să devenim un lider atât la nivel european, cât și internațional. Treptat, am introdus în permanență pe piața românească noi metode de cumpărare și vânzare a criptomonedelor.

Cum a început totul?

2014 – A luat naștere Bitcoin România și am adus primul ATM Bitcoin din România

2017 – A fost înființată platforma Trade (platforma mutata pe bitcoinromania.ro)

2019 – Am început să încheiem  parteneriate prin care oferim posibilitatea investitorilor de a valorifica expertiza și rețeaua noastră, prin închirierea și operarea crypto ATM-urilor de la Bitcoin România.

2020 – A fost înființată platforma PRO (platforma mutata pe bitcoinromania.ro)

2021 – Bitcoin România deține 81 de ATM-uri, dintre care 46 au fost introduse doar în 2021

* În prezent, familia Bitcoin România are un număr de peste 70.000 de membri, dintre care  90% persoane fizice române și 10%  persoane juridice române și persoane fizice rezidente ale Uniunii Europene.

Bitcoin Romania oferă clienților săi o platformă de tranzacționare online si o rețea extinsă de ATM-uri Bitcoin.

Despre platforma de tranzactionare

  • Permite clienților cumpărarea și vânzarea a altor 30 de altcoins
  • Oferă un serviciu numit BTR vault unde se pot stoca criptomonedele pentru o și mai mare siguranță
  • Platformă concepută special pentru traderi, oferă cele mai multe perechi de schimb de criptomonede din piața românească.
  • Poți face schimburi de criptomonede 24/7

Despre ATM-urile Bitcoin

  • Povestea noastră a început odată cu aducerea primului ATM Bitcoin din Europa Continentală, totodată al cincilea din lume. Aceasta a reprezentat o piatră de temelie atât pentru companie, cât și pentru domeniul crypto din România. ATM-urile Bitcoin România sunt unul dintre cele mai simple și rapide moduri de a cumpăra și a vinde criptomonede. 
  • Utilizarea ATM-ului este ușoară, intuitivă, iar clienții pot tranzacționa BTC (Bitcoin), dar și alte monede precum: ETH (Ethereum), BCH (Bitcoin Cash) și LTC (Litecoin).
  • Oferim traderilor din România posibilitatea de a tranzacționa BTC, ETH, BCH și LTC în condiții de maximă siguranță și la cel mai avantajos curs.

Afla mai multe accesand platforma dedicata ATM-urilor Bitcoin: https://cryptoatm.ro/ .

De ce sa alegi Bitcoin Romania?

✓ Tranzacții rapide și eficiente

Singurii de pe piață care pun la dispoziție ATM-uri pentru retragerea de numerar

Achiziție cu RON și EURO 

Support specializat atât pe platforma, cât și pentru ATM-uri

Propriul crypto adviser

Varietatea de criptomonede 

Instrumente variate de tranzacționare

Platforme securizate și fără riscuri de fraudă

Opțiuni personalizate