Pretul Bitcoin poate ajunge la 1.000 $ inainte de Anul Nou

29 decembrie 2016 bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Pretul Bitcoin poate ajunge la 1.000 $ inainte de Anul Nou, dupa ce a depasit pragul de $ 990 in China ieri dupa-amiaza, cand investitorii chinezi au continuat sa tranzactioneze volume mari in schimburile locale. Cei mai multi investitori in acest moment al anului spera sa se sustraga controalelor de capital si restrictiilor in numerar, dupa cum s-a mentionat de catre Holger Zschaepitz, editorul financiar al publicatiei Welt.

c0tsp_zweaurjap

Yuan-ul se devalorizeaza in continuare si Bitcoin ajunge la un nou nivel

Analistii au relevat faptul ca Bitcoin a depasit recordul anterior de tranzactionare privind volume mari in aceasta saptamana, ceea ce a dus in cele din urma la o crestere a pretului si a impins cresterea cu peste 20 la suta.

Zero Hedge a sugerat ca investitorii chinezi anticipeaza in continuare cresterea devalorizarii yuan-ului si inasprirea controalelor de capital, cauzate de ratele de crestere ale Rezervei Federale si cresterea fluxului de numerar in apropierea Anului Nou. Schimburile majore, inclusiv Bitcoin BTCC au afisat in mod constant un pret de 990 $ al Bitcoin pe piata chineza pe tot parcursul zilei, deoarece volumele de tranzactionare Bitcoin continua sa creasca.

BTCC, care reprezinta in mod eficient aproape 45 % din piata de tranzactionare Bitcoin la nivel mondial si 52% din pieta de schimb din China, a inregistrat un volum in ultimele 24 de ore de 1,9 milioane Bitcoin.

da3957b37329ed055de5fa1d5b6c9043

Va ajunge pretul la peste1.000 $ inainte de Anul Nou?

Pe baza acestei tendinte de crestere a pretului, este probabil ca pretul Bitcoin in China va ajunge la o valoare de peste 1.000 $, inainte de Anul Nou. Saptamana trecuta a fost atins un nou nivel privind volumul de tranzactionare Bitcoin, fiind inregistrate cele mai multe tranzactii din toate timpurile.

In consecinta, investitorii au inceput sa intre in panica privind cumpararea de Bitcoin, pe fondul unui raliu performant al pretului. Cu toate acestea, cresterea dramatica a volumelor de tranzacționare sugereaza ca devalorizarea yuan-ului este previzibila pe termen scurt.

0c8a6cfa63ef02d1143248aafcdfdb49

sursa: http://www.zerohedge.com/news/2016-12-27/bitcoin-surges-20-week-chinese-volumes-hit-record-high

https://cointelegraph.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *