Obiectivele de pret pentru BTC, ETH, XRP si XTZ sunt bullish

18 februarie 2020 cryptomoneda

Articol scris de Cristina Dinica

Un cunoscut trader crypto vine cu predictii de pret pentru principalele cryptomonede. AngeloBTC, care s-a autoproclamat “whale whisperer”, este cunoscut pentru ultima sa predictie care s-a si indeplinit, cand a declarat ca BTC va scadea pana la suma de 6.000 de dolari. Acum traderul si-a facut cunoscute obiectivele de pret pentru Bitcoin, Ethereum, XRP si Tezos pentru 2020.

Acesta considera ca Bitcoin se va “razbuna” pentru scaderile anterioare si zona sa minima de profit pentru BTC in acest an este de 30.000 de dolari. Angelo se asteapta ca ascensiunea semnificativa a pretului Bitcoin sa se extinda si asupra pietei altcoin. Obiectivele de pret pentru altcoins sunt si ele bullish: traderul preconizeaza ca ETH va atinge valoarea de 500 dolari, XRP 1 dolar per unitate si Tezos (XTZ) 10 dolari. Angelo nu isi dezvaluie metodologia, insa predictia de pret pentru BTC o respecta pe cea din martie anul trecut.

Angelo vine si cu un avertisment pentru toti cei interesati de piata crypto: Bitcoin fie va avea un succes masiv, fie va fi un esec total. “Cryptomonedele reprezinta o clasa de active minuscula – o picatura intr-o galeata. Capitalizarea de piata de aproximativ un trilion de dolari este subevaluata pentru ca monedele digitale sa aiba un impact semnificativ ca magazin de valoare. Obiectivul final pentru Bitcoin ca investitie este un rezultat binar. Se merge la 0 sau 10x investitia ta. Nu exista cale de mijloc. Este foarte usor. Daca nu ma credeti sau nu intelegeti, nu am timp sa incerc sa va conving, imi pare rau”, a spus acesta.

Traderul nu este singurul care a facut predictii pentru piata crypto. Max Keizer, fondatorul Heisenberg Capital si un cunoscut sustinator al cryptomonedelor inca de la inceputul pietei crypto, a declarat in cursul acestei saptamani ca Bitcoin va atinge un all time high de 400k dolari. Acesta declarase anul trecut ca BTC va depasi 100k dolari, insa acum considera ca vechea predictie este prea conservatoare tinand cont de starea actuala a pietei.

 

Sursa: https://twitter.com/AngeloBTC/status/1229576012284993537

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *