Cumpara cardul cadou!

CUMPARA BITCOIN FIZIC PRIN BITCOIN ROMANIA

Bitcoin Romania va propune cadoul perfect de sarbatori: 1 milli-Bitcoin!

Cardul Bitcoin Romania este un card cold storage, reincarcabil, care dispune de cantitatea de 1 Milli-Bitcoin. Elegant, accesibil si simplu, cardul poate fi oferit oricui, sub forma de cadou, dar este perfect pentru pasionatii de crypto.

 

Cum poti intra in posesia cardului?

Pentru a cumpara un card trebuie sa aveti un cont pe platforma pro.bitcoinromania.ro. Contul trebuie sa fie activat si aprobat. Dupa activarea contului, puteti sa faceti depunerea in sectiunea „Depuneri / Retrageti” sau prin accesarea link-ului: https://pro.bitcoinromania.ro/user/dashboard, apasand plus (+) pe EUR. Dupa primirea fondurilor, puteti sa faceti achizitia cardului apasand aici: https://pro.bitcoinromania.ro/user/order-cards. Cardul va fi trimis catre dumneavoastra, dupa ce completati toate datele necesare pentru transportul cardului: adresa de livrare, numele beneficiarului si numarul de telefon. Puteti sa ridicati cardul si fizic de la sediul nostru din Strada Patriei numarul 2, Sector 3, Bucuresti.

bitcoin

Beneficii:

✅ Pret accesibil;

✅ Te scuteste de plata mining fee-ului;

✅ Vine direct la usa ta;

✅ Reincarcabil si reutilizabil;

✅ Simplu de folosit;

✅ Cadoul ideal de sarbatori

 

Care este pretul cardului?

Pretul unui card incarcat cu suma de 1mBTC este de 65 de euro*. Depunerea sumei se va realiza doar prin transfer bancar pe platforma pro.bitcoinromani.ro, in sectiunea Depuneri/Retrageti, transferand echivalentul sumei in EUR. O persoana poate achizitiona maxim 3 carduri cu suma de 1mBTC.

Transportul unui card cadou este gratuit oriunde in tara! Transportul cardului in Bucuresti si afara orasului se realizeaza prin FanCourier. Va rugam ca in momentul in care plasati o comanda sa specificati toate datele necesare unui transport, pentru a nu intampina dificultati in privinta acestuia. Cardurile pot fi trimise zilnic, de luni pana vineri, cu exceptia zilelor nationale, declarate zile de sarbatoare.

 

Ce mai astepti?

Comanda cadoul perfect pentru apropiatii tai si fii primul care beneficiaza de o fractie dintr-un Bitcoin, la un pret special! Contacteaza-ne pe adresa de email contact@bitcoinromania.ro sau suna la numarul +40760.431.063 si rezerva-ti cadoul!

 

Politica de retur!

In situatia in care te razgandesti si nu mai doresti acest card, conform OUG nr 34/2014/ANPC  ni-l poti returna in termen de 14 zile, cu conditia ca suma de 0.001 BTC sa nu fii fost folosita de pe card. Dupa ce vom receptiona cardul returnat iti vom creditat contul cu suma aferenta achizitiei cardului mai putin costul de procesare al cardului si costul curierului pentru retur**.

 

*pretul este orientativ si depinde de volatilitatea pe care o are BTC-ul din momentul respectiv; pretul afisat include: transportul, suma aferenta cantitatii de 1mBTC si productia cardului.

     **cei 10 EUR reprezinta costul de transport de retur si comisionul de depunere pe platforma.