Bitcoin Romania - Sunati la 0760 43 10 63

Cariere

Bitcoin Romania este o companie tanara pe piata romaneasca, ce promoveaza un produs nou si complet inovator: moneda digitala Bitcoin. Inca de la inceput, ne-am propus sa cream o echipa de lucru dinamica, dornica de evolutie si capabila sa se adapteze la noile cerinte ale pietei.

Obiectul principal al companiei Bitcoin Romania este de a oferi servicii sigure si de cea mai buna calitate clientilor sai, de a dezvolta constant proiecte inovatoare si de a fi in contact cu utilizatorii sai; fie prin intermediul retelelor de socializare, fie cu ajutorul chat-ului de pe platforma noastra de tranzactionare , telefonic sau prin email.

Fiind in continua dezvoltare, dorim sa ne marim echipa si sa avem alaturi de noi persoane inovatoare, out-of-the-box, cu un apetit pentru risc si cu idei revolutionare.

Dorim sa spargem monotonia structurilor organizationale clasice si sa cream un mediu de lucru dinamic, in continua schimbare, in care sa avem drept parteneri activi lideri cu capacitate de adaptare la cerintele pietei monedelor digitale.

Crezi ca poti accepta provocarea? Ai idei indraznete, dar nu ai avut pana acum ocazia sa le promovezi? Noi iti oferim aceasta oportunitate! Asteptam cv-ul tau, alaturi de o scrisoare de intentie in care sa ne spui de ce doresti sa faci parte din Bitcoin Romania si ce skill-uri ascunse ai, dar mai ales cum crezi ca le-ai putea folosi pentru a face parte din echipa noastra.

In crypto we trust!

Bitcoin Romania s-a infiintat in primavara anului 2014, cand a adus in tara primul ATM Robocoin pentru bitcoin din Europa Continentala. De atunci a urmat o dezvoltare continua, ajungand sa detina 3 ATM-uri, o platforma de tranzactionare proprie si sa incheie parteneriate strategice cu alte companii specializate in tranzactii financiare, pentru facilitarea accesului la servicii de tranzactionare bitcoin in intreaga tara.

Gratie acestor eforturi, in prezent Romania este una dintre cele mai dezvoltate tari din peisajul bitcoin, lucru care a atras atentia principalelor canale media interne si internationale.

Bitcoin foloseşte tehnologia peer-to-peer pentru a opera fara vreo autoritate centrala sau banca; administrarea tranzactiilor si emiterea de bitcoini se face in mod colectiv, de catre reţeaua Bitcoin. Pentru mai multe detalii accesati https://bitcoin.org/ro/.

Contabil

contabil-1024x683

 

Candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

– experienta in domeniu de minim 3 ani;
– disponibilitatea de a invata si a fi la curent cu legislatia in vigoare;
– experienta in companii cu profil IT sau tehnologii noi reprezinta un avantaj;
– organizat, riguros;
– experienta cu startupuri de succes reprezinta un avantaj;
– nivel mediu de limba engleza;
– familiar cu aplicatii de calcul tabelar si internet;
– foarte bune abilitati de comunicare interpersonala;
-familiarizat cu lucrul in programul Ciel pentru gestiune comerciala, contabilitate, salarii etc.
-familiarizat cu lucrul in programul Microsoft Office (identificarea problemelor din activitatea curenta care pot fi rezolvate cu ajutorul instrumentelor Excel, prezentarea tehnicilor de analiza si sinteza a datelor in scopul realizarii de rapoarte performante, utilizarea programului Excel in medii multiuser etc)

Oferta:

– posibilitatea de a fi parte dintr-un domeniu revolutionar si de a avansa profesional in cadrul unei companii de succes;

– contract de munca pe perioada nedeterminata;

– remuneratie corelata cu pregatirea, experienta si rezultatele dovedite;

– mediu de lucru placut si dinamic;

 

Toate CV-urile vor fi tratate in conditii de confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu.

Asteptam CV-ul tau pe adresa noastra de mail contact@bitcoinromania.ro

 

2 responses to Cariere

  1. salut eu lucru de multi ani cu bitcoin litecoin stiu tot am portofel peste tot am conturi online payza si altele am card din america stiu sa produc sa investesc sunt un broker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *