Bitcoin Romania - Sunati la 0760 43 10 63

Ethereum depaseste iarasi pragul de 300 de dolari

Ethereum depaseste iarasi pragul de 300 de dolari, pe masura ce pretul creste si isi continua miscarea ascendenta inregistrata timp de 30 de zile.

Saptamana aceasta moneda digitala a atins un nivel ridicat de peste 300 de dolari, ajungand la un maxim al zilei in data de 8 august  de peste 307 de dolari.

O data cu trecerea timpului, pretul a urcat pana la cel mai inalt nivel din 30 iunie, potrivit datelor de la Coinmarketcap, cand a coborat de la valorile maxime stabilite la inceputul lunii iunie, pe fondul unui val de oferte monetare (ICO) pe platformele de tranzactionare.

Asadar, Ethereum pare sa isi schimbe trendul descendent recent, crescand mai mult de 35% in ultima saptamana si depaseste iarasi pragul de 300 $, fata de totalul de 227 dolari observat la inceputul tranzactionarii pe 2 august.

Screen-Shot-2017-08-08-at-9.43.26-PM

In urma cresterii preconizate a pretului Bitcoin, Ethereum a inregistrat o crestere uriasa de 16% pe zi, crescand de la 265 $ la 317 $ in decurs de 24 de ore. De la cresterea initiala a valorii, pretul Ethereum-ului s-a stabilizat la aproximativ 282 dolari, inregistrand o crestere de aproape 20 de dolari intr-o singura zi.

In mod normal, intreaga piata cripto fluctueaza pe baza pretului Bitcoin. Cand creste valoarea Bitcoin, alte criptomonede alternative tind sa ii urmeze cursul. Cresterea recenta a pretului Bitcoin a jucat un rol vital in crearea unui impuls ascendent pentru restul pietei cripto.

Ethereum a crescut la o rata semnificativ mai mare decat alte monede digitale, urcand inapoi de la plafonul de piata de 19 miliarde de dolari anterior, la peste 27 de miliarde de dolari, aratand astfel inca o data ca moneda digitala depaseste iarasi valorile maximale inregistrate anterior in decursul lunii iunie.

Astfel putem concluziona ca aceasta crestere a preturilor vine intr-un moment in care pretul monedei digitale Bitcoin depaseste pragurile maxime inregistrate anterior si se afla la cele mai inalte valori de pana acum. Bitcoin a stabilit un nou record mai devreme astazi, urcand la o valoare de peste 3.500 de dolari pentru prima data in istorie.

La momentul redactarii articolului, aprecierea ambelor active pare sa duca la o crestere mai mare a investitiilor globale in criptomonede, valoarea totala a tuturor activelor criptografice tranzactionate public ajungand la o valoare totala de peste 124 miliarde de dolari.

d7911c291cc89cad36f20b9382c945b0--investing-to-grow

sursa: https://www.coindesk.com/ethereum-price/

https://coinmarketcap.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *